Om helsingör.nu

För att planera din resa till Helsingör kan det vara till hjälp att använda reseguiden helsingör.nu som ger information om sevärdheter, aktiviteter, restauranger och boendealternativ i området.

helsingör.nu kan hjälpa dig att optimera din tid och se det bästa som staden har att erbjuda.

Foto: David Castor
ferry-1977254__340.jpg

Färja till Helsingör

Färjan, som tar cirka 20-25 minuter att resa över Öresund, erbjuder en spektakulär utsikt över havet och Helsingörs skyline.

lasagna-5994612__340.jpg

Restauranger i Helsingör

Oavsett om du är ute efter en autentisk dansk matupplevelse eller en internationell rätt, finns det ett brett utbud av alternativ i Helsingör.

open-sign-1309682__340.jpg

Shopping i Helsingör

Shopping i Helsingør kan vara en fantastisk upplevelse för besökare som är ute efter några av de bästa shoppingmöjligheterna i Danmark

Helsingör – en dansk trevlig stad nära Sverige

Syftet med denna sida är att fungera som den ultimata guiden för resor till Helsingör och övriga Nordsjälland. Målet är att att samla all nödvändig information om området på ett ställe för att göra det enklare för resenärer att planera sin resa.

Oavsett om du är en förstagångsbesökare eller en erfaren resenär, är detta en användbar sida som kan hjälpa dig att planera en lyckad resa till Helsingör och dess omgivningar.

Annonser:

Besök också

Detta är en oberoende sajt.
Alla varumärken tillhör respektive ägare
Med reservation för eventuella felskrivningar, ändrade uppgifter och prisändringar.​