Vilken del av grisköttet är bäst att välja och vilket kött är bäst att inte köpa

Alla bitar av fläskkropp är indelade i fyra kvaliteter. Smaken och användbarheten av detta kött är också annorlunda. kommer att berätta vilken del av fläskkroppen som är bättre.

Vilken del av fläskköttet är godast / foto av REUTERS

Vilken är den hälsosammaste delen av fläskkött? Vilken del av fläsket är mest smakrik? Vilken del av fläsket är bäst att gryta och vilken del är bäst att steka? Låt oss gå till botten med alla dessa frågor.

Vilken del av fläskkroppen är bäst

Alla styckningsdelar av fläskkropp är indelade i fyra kvaliteter.

Den första klassen av fläskkött är ländstycke, ländstycke och skinka. Dessa är de mest möra delarna av slaktkroppen med minst mängd fett eller magert.

Den andra klassen av fläskkött är nacke och bog. Dessa delar har tillräckligt med fett för att göra rätten mjuk och saftig.

Vilken del av fläsket är den mest ohälsosamma

Den tredje typen av fläskkött är bringa och bukhinna. Dessa delar har en mycket hög fetthalt.

Den fjärde typen av fläsk är huvud, knog, skaft. Det är ingen bra idé att tillaga brosk, skinn och senor.

Vilken del av fläsket är bäst för braising

Det är bättre att använda länd, ryggbiff och skinka, dvs. förstklassigt fläskkött. Hals och bog kan också användas för stuvning.

Vilken del av fläsket är bäst för rostning

För stekning, välj skinka, rygg och länd om du vill ha en magrare och mer dietisk maträtt. Bringan och buken blir utmärkta feta fläsksvålar.

Vilken del av fläsket är bäst för kebab

Förmodligen vet alla älskare av friluftsliv att det bästa för kebab är axeln och nacken. Använd gärna dem – kebaben blir saftig.

Brisket och brisket kan också tillagas över öppen eld. Det överflödiga fettet smälter bort och du får utsökt kött.

Vilken del av fläsket är bättre för köttfärs?

För malet kött, såväl som för kebab, är det bättre att ta nacken eller axeln.

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Blog Rökförbud
Lämna ett svar

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: